Ceaiul de papadie

ceaiul de papadie 140x140 Ceaiul de papadiePapadia este o planta populara romaneasca, ce consumata sub forma de ceai poate avea o multitudine de beneficii asupra sanatatii noastre. Papadia este intalnita pe pajisti, pasuni, terenuri necultivate si evita zonele foarte ude. Aceasta infloreste in luna aprilie si poate fi recoltata pana in luna septembrie.

Papadia si infuzia de papadie se foloseste cu succes in afectiuni ca: gastrite hiperacide, hepatita cronica, insuficienta hepatica, ciroza, elimina calculii biliari, dischinezie biliara, colecistita, constipatie, afectiuni cardiovasculare, combate cancerul de san, afectiuni renale, reumatism, guta, dezechilibru hormonal, combate anemia la copii, combate afectiunile dermatice, cataracta si conjunctivita.

Prepararea ceaiului de papadie: o lingurita de radacini de papadie se pun in 250ml de apa rece; a 2-a zi se pune la incalzit pana fierbe dupa care se filtreaza; cantitatea rezultata se bea treptat: jumatate de cantitate inainte de masa de dimineata si cealalta jumatate dupa masa.

Papadia si ceaiul de papadie se consuma in urma unui consult de specialitate.

DE STIUT! Sucul laptos al papadiei poate provoca intoxicatii daca se foloseste in cantitate mare. Pot sa apara simptome ca: greata, diaree, modificarea ritmului inimii.

Cititorii nostri au mai cautat:

IMPORTANT! Acest site contine contine informatii despre tratamente naturiste cu ceaiuri. Aceste tratamente nu le inlocuiesc pe cele medicamentoase, deci nu ne asumam responsabilitatea asupra consecintelor pe care le au aceste tratamente asupra sanatatii dvs. Consultati medicul dumneavoastra inainte sa folositi aceste tratamente.


Digg Del.icio.us StumbleUpon Reddit Twitter RSS

Alte articole interesante: